Menu


Hava Durumu



Ana Sayfa > Faaliyetler > FAALİYET RAPORLARI > 1993

 1993 Yılı Er-vak Faaliyet Raporu

"Dogu Anadolu Projesi Aksiyon Plani’nin Hükümete, Devlet Planlama Teskilati’na ve ilgili tüm kisi ve kuruluslara dagitildiktan sonra TBMM’dekanunlasmasini saglamak amaciyla subat ayi içerisinde Ankara'da genis kapsamli bir toplanti düzenlenmesine, Dogu AnadoluProjesi tanitma toplantisi Tarihi’nin 13 subat 1993 olarak belirlenmis ve toplantiya Basbakan, Basbakan Yardimcisi , Bakanlar Kurulu Üyeleri , Dogu Anadolu Bölgesindeki 16 İlin Milletvekilleri, Valileri, Belediye Baskanlarinin katilimlari ile birlikte genis kapsamli bir toplanti yapilmistir.
Vakifimiz, Barajlar ve Toprak - Su iliskileri konusunda bir rapor hazirlamak üzere Ins. Müh. Selami Oguz ile irtibat kurarak çalismalara baslanmistir.
Erzurum’daki Orta dereceli okul ögrencilerinin katilacagi "ERZURUM" Konulu bir kompozisyon yarismasi düzenlenmis ve yarismada dereceye giren ögrenciler ödüllendirilmistir.
Tüm Erzurum Vakif ve Derneklerinin katilimiyla 26 Haziran 1993 tarihindeErzurum'da yapilmasina karar verilen l. Sultan Sekisi" toplantisi yapilmistir.
"Dogu Anadolu; Projesi" ile ilgili yeni bir toplantinin Istanbul’da düzenlenmesine ve Istanbul’daki Vakif ve Dernek yöneticileriyle görüsülerek bu toplantinin müstereken yapilmasina karar verilmistir.


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net