Menu


Hava Durumu



   KÜLTÜREL YAYINLAR

Erzurum'dan Sarıkamış'a Şehitlerin izinde

 Bu derleme; Sarıkamış Muhasara (Çevirme) Harekatında Allahuekber Dağları’nda şehit düşen askerlerimizi anma etkinliklerinin başlangıcından günümüze kadarki zaman içerisinde emeği geçenlerden ulaşabildiklerimizi.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN 100.YIL’A YAKIŞIR KÜLTÜR HİZMETİ

 Şehrin kalkınması ve kültürünün yaşatılması yönünde yaptığı çalışmalarla Erzurum’un en etkin Sivil toplum kuruluşu olarak bilinen Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), Milli Mücadele’nin ve Erzurum Kongresi&rs.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN “9 KASIM YÜRÜYÜŞÜ’NE” BİR KÜLTÜR HIZMETİ DAHA

 Bu yıl, 6’ıncısı yapılacak olan “9 Kasım  Tabyalar Yürüyüşü” hakkında bilgiler veren Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel ,Doğu’nun Çanakkale’si olarak bilinen Aziziye Zaferi’nin,.. ... Devamı.


ER-VAK ERZURUM KÜLTÜRÜNE HİZMETTE HIZ KESMİYOR

 Erzurum’un en güçlü sivil toplum kuruluşu olan ER-VAK (Erzurum Kalkınma Vakfı), Erzurum’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100 yılı anısına “Yüce Dağların Başında” isimli yeni bir kitabı Er-Vak yayınları aras.. ... Devamı.


Tabyalarda Yazılan Destan

 Erzurum’un kalkınması ve gelişmesi konusunda projeler üretip yol haritaları çizen ERVAK,  şehrin kadim kültürünün korunması ve gelecek nesillere aktarılması yönünde yaptığı çalışmalarla göz doldu.. ... Devamı.


ER-VAK ‘TAN YENİ BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

 Erzurum’un önde gelen STK’larından biri olan Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) değişik alanlarda vermiş olduğu hizmetleriyle göz dolduruyor. Erzurum’un kalkınması ile ilgili projeler üretip ,yol haritaları çizen,.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN ANLAMLI BİR KÜLTÜR HİZMETİ DAHA

 Erzurum kültürüne önemli katkılar sunan Erzurum Kalkınma Vakfı’nın  şehrin Ruslar tarafından işgalinin 100.yılı münasebetiyle çıkarmış olduğu dergi okuyucuyla buluştu. Konuyla ilgili açıklama yapan Er-Vak başka.. ... Devamı.


Erzurum Kalesi ve Savaşları

 Erzurum kültürüne önemli katkıları olan Er-Vak ,Erzurumlu Tümgeneral Vehbi Kocagüney’in 1942 yılında kaleme aldığı ve Genel Kurmay Başkanlığı tarafından basımı yapılan ”Erzurum Kalesi ve Savaşları” isimli kitabın.. ... Devamı.


Erzurum Kitapları Bibliyografyası

 Bibliyoğrafyası” isimli kitapla kültür hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Konuyla ilgili açıklama yapan Er-Vak başkanı Erdal Güzel, bu güne kadar Erzurum hakkında yazılan tüm kitapların yer aldığı ve Kaan Gündoğdu.. ... Devamı.


Ervak Kültür Hizmeti

 Ervak'ın kültür hizmetlerini Bütün hemşerilerimize ulaştırmaktan büyük onur duymaktadır. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net