Menu


Hava Durumu



   KÜLTÜREL YAYINLAR

Erzurum Kitapları Bibliyografyası

Bibliyoğrafyası” isimli kitapla kültür hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Er-Vak başkanı Erdal Güzel, bu güne kadar Erzurum hakkında yazılan tüm kitapların yer aldığı ve Kaan Gündoğdu tarafından kaleme alınan  “Erzurum Kitapları Bibliyoğrafyası”  isimli kitabı, Er-Vak yayınları arasına katmanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Güzel ,içerisinde 1003 kitabın isminin ve yazarının yer aldığı bu eserin, çok önemli bir boşluğu dolduracağını ve Erzurum hakkında çalışma yapacaklara kılavuzluk yapacağını belirterek , “Erzurum Kitapları Bibliyoğrafyasını ücretsiz olarak dağıtacaklarını ifade etti.

Güzel.Erzurum hakkında şu ana kadar tespit edilmiş 1003 kitabın olması  Erzurum’un Kültür zenginliğinin açık bir göstergesidir dedi.

Kitabın kaleme alındığı tarihten itibaren ve tespit edilemeyen kitaplarında olduğu varsayımından yola çıkılarak bu sayının daha fazla olabileceğini belirten ,Güzel;Erzurum kültürü için çalışmalarının artarak devam edeceğini sözlerine ekleyerek , kitabı hazırlayan Kaan Gündoğdu’ya  Erzurumlular  adına teşekkürlerini sundu.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net