Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

ERZURUM VALİLİĞİ

 Valimiz Sayın Mustafa Çiftçi, Erzurum’un kalkınmasında ve kültürel değerlerinin tanıtılmasında yoğun emeği bulunan, şehrimizin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olan Erzurum Kalkınma Vakfı’na (ERVAK) bir ziyaret.. ... Devamı.


ERZURUM KALKINMA VAKFI’NIN TARİH,KÜLTÜR VE SANAT KONUSUNDA Kİ GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ

 1-Cumhuriyet kavramının ilk kez telaffuz edildiği ve Cumhuriyet tohumunun Erzurum’da toprağa düştüğü gerçeğine rağmen şehrimizde kapsamlı bir Milli Mücadele Müzesi bulunmamaktadır. Cumhuriyet Caddesi’nde Cimcime H.. ... Devamı.


KARDAKİ ÇOCUKLUK İZLERİMİZ

 Küresel ısınmanın etkisiyle meydana gelen iklim değişikliklerinden olsa gerek, son birkaç yıldır Erzurum’a kar gecikmeli olarak yağıyor. Neyse ki kader yazgımız kar, bu günlerde bereketli olarak ovaya düştü de Erzurum te.. ... Devamı.


ER-VAK KADIN KOLLARININ GELENEKSEL ÇAY PROĞRAMI ERZURUMLU KADINLARDAN TAM NOT ALDI.

 Erzurum’un en köklü STK’larından biri olan Erzurum Kalkınma Vakfı’nın kadın kolları tarafından her yıl geleneksel hale getirilen kuruluş eğlence programı geniş bir katılımla Cumartesi günü yapıldı. Erzurumlu hanımların.. ... Devamı.


ER-VAK. CUMHURİYETİN 100.YILI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KANDİLLİ GÜVENÇ İLKOKULU İLE ORTAOKULU’NU ZİYARET ETTİ.

 Erzurum Kalkınma Vakfı’nın (Er-Vak) ,Cumhuriyetin 100.Yılı münasebetiyle sürdürmüş olduğu okul ziyaretlerinin yeni adresi Kandilli Güvenç İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Cumhuriyetin 100.Yılı kapsamındaki çalışmaları.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN DOSTA VEDA KONSERİ

 Bir süre önce kalp krizi geçiren İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji (AR-GE) Biriminde görevli öğretmen Erbil Fidan (45) için Erzurum Kalkınma Vakfı Türk Sanat Müziği (TSM) Korosu tarafından koronu.. ... Devamı.


ER-VAK OKUL KONFERANSLARINA VE KİTAP DAĞITIMLARINA DEVAM EDİYOR.

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), Cumhuriyet'in 100. yılı nedeniyle orta dereceli okullarda 'eğitime kitaplı destek' vermeye devam ediyor. ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, öğrencilere konferans vererek tarih bilinci oluşturmayı amaçladıklarını belir.. ... Devamı.


ER- VAK’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETİ

  Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri Prof.Dr.Erol Kürkçüoğlu, Yücel Çil, Abdurrahman Zeynal ve Mustafa Ertek, Öğretmenler Günü münasebetiyle Yakutiye İlçe Milli Eğitim.. ... Devamı.


ER-VAK’IN PAYDAŞ OLDUĞU‘ATMA-TAMİR ET’ ETKİNLİĞİ

 Atatürk Üniversitesi (AÜ) Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından yürütülen proje kapsamında, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ETSO) ev sahipliğinde düzenlenen.. ... Devamı.


ERVAK Başkanı Güzel, tarihe ışık tuttu…

 (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel Cumhuriyetin 100. Yılına özel, o dönem Erzurum?da yaşananları, Mustafa Kemal?in Erzurum?a gelişini, 1924 Pasinler depremini ve hafızalarınızda yer edecek birçok detayı anlattı. Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VA.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net