Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

Erzurum ihmal edilmesin!

  Bu yıl 109.su düzenlenecek olan Sarıkamış Harekatı Şehitleri anma etkinliklerinde Erzurum’un ihmal edilmemesini isteyen Ervak Başkanı Erdal Güzel, “Harekat Erzurum’da başladı, Erzurum’da son buldu. Umarım bu yılki etkinl.. ... Devamı.


Er-Vak ile birilikte, Cumhuriyetin 100. Yılında Anıtkabir'e yürüdük

 Erzurum Klakınma Vakfı'nın (Er- Vak) değerli başkanı kıymetli büyüğüm Erdal Güzel'in, éCem seni Ankara'ya götürecem, 100. Yıl Kutlamalarına..” teklifine sevinerek sıcak baktım...   Yönetim Kurulu &Uum.. ... Devamı.


Cumhuriyet'e Giden Yol Erzurum'dan Geçti

 Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle İstanbul Pendik’te “Cumhuriyet’e Giden Yol Erzurum’dan geçti “ başlıklı konferans gerçekleşti. Düzenlenen konferansta konuşan ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “Cumhuriyet&rs.. ... Devamı.


Sultan Sekisinin 27’nci toplantısını başkent Ankara’da düzenleyecek

 Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) Başkanı Erdal Güzel, Cumhuriyet’in 100’üncü yıldönümünde Sultan Sekisinin 27’nci toplantısını başkent Ankara’da düzenleyeceklerini açıkladı. Güzel,.. ... Devamı.


ERVAK’I KUTLUYOR, BAKAN TEKİN’E, VALİ ÇİFTÇİ’YE VE BAŞKAN SEKMEN’E DE TEŞEKKÜR EDİYORUZ…

 ERVAK, yalnızca birbirinden kıymetli sosyal ve kültürel faaliyetleriyle değil, aynı zamanda sivil toplumla devlet arasında köprü olmasıyla da, şehir hayatında son derece ehemmiyetli bir yere sahiptir. Gerek Erdal Güzel gerekse yol arka.. ... Devamı.


ERVAK’tan, Palandöken’e ziyaret

 Erzurum en prestijli ve en kapsamlı sivil toplum örgütlerinden biri olan Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK), sosyal-kültürel alanda sürdürdüğü hizmetlerine yenilerini ekleyerek devam ediyor. Başkanlığını Erdal Güzel&.. ... Devamı.


ERVAK'tan Muhteşem konser

 Erzurum Kongresi’nin 103. yıl dönümü münasebetiyle ERVAK'ın düzenlemiş olduğu Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” isimli konser yoğun ilgi gördü. ERVAK'tan Muhteşem konser Doğunun Gürsesi /E.. ... Devamı.


Ervak İbn-i Sina İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu.

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel ve vakıf üyeleri, ders yılının son gününde İbn-i Sina İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin karne heyecanına ortak oldu. Güzel Baba Gönüllere Dokundu Doğunun.. ... Devamı.


ERVAK hizmette sınır tanımıyor.

 İyi ki bu şehrin bir Güzel’i var… ERVAK hizmette sınır tanımıyor Özellikle göçmenler ve şehrin sosyal hayatıyla ilgili hizmetleriyle adından sıkça söz ettiren Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) müzikt.. ... Devamı.


ER- VAK TSM korosu alkış topladı Kaynak: ER- VAK TSM korosu alkış topladı.

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) tarafından oluşturulan Türk Sanat Müziği (TSM) korosunun verdiği konser, alkış topladı. İlk kez sahneye çıkan her meslekten ses ve saz sanatçısının heyecanı, izleyicilere yansıdı. TRT  Erzurum &nbs.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net