Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

ER-VAK'tan Akdağ'a teşekkürler

 Erzurum Kalkınma Vakfı ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın kabine dışında kalmasının üzüntü verice olduğunu belirterek, Bakan Akdağ’a ülkeye ve şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür.. ... Devamı.


Korgeneral Başoğlu'ndan ERVAK'a ziyaret

 9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, ER-VAK’ı ziyaret etti. Erzurnum Ajans-9’uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, ERVAK’ı ziyaret etti. ERVAK Başkanı Erdal Güzel ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir s.. ... Devamı.


Feyyaz İbrahimhakkıoğlu anıIdı

 Erzurum Ajans-İki yıl önce hayatını kaybeden Atatürk Üniversitesi İbrahim Hakkı Araştırma Enstitüsü eski Müdürü, İbrahim Hakkı Hazretleri'nin torunlarından Mahmut Feyyaz İbrahimhakkıoğlu, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) t.. ... Devamı.


Afgan aileler için yardım seferberliği

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Erzurum'da yaşayan Afgan aileler için yardım seferberliği başlattı. ERVAK Başkanı Erdal Güzel, "Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ve vakfımızın kaynaklarıyla Afgan misafirlerimizi yalnız bırakmayacağız".. ... Devamı.


ERVAK'tan Afgan aileler için yardım çağrısı

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Erzurum'da yaşayan Afgan ailelerin Ramazan'da unutulmamasını istedi. Erzurum Ajans-Afganistan'dan gelerek Erzurum'a yerleşen Afgan muhacirler yardım bekliyor.Yaklaşık 1 yıldır Erzurum'da yaşayan Afgan ailelere Erzurum Kalkınma Va.. ... Devamı.


Er-Vak ve Ener’e bende katılıyorum!

 Esat BİNDESEN 30.01.2012 Devletimizin tüm imkânlarını kullanarak Erzurum’a kazandırmış olduğu muhteşem tesislerin muhafazası, bu tesislerin profesyonelce işletilmeleriyle mümkün olabilecektir’ Bunu Er-Vak Başkanı Erdal Güz.. ... Devamı.


ER- VAK'a kulak verin!

 Erzurum'da ER-VAK bir gerçeği gördü ve sesini yükseltti. İşte ER- VAK Başkanı Erdal Güzel'in o yerinde basın açıklaması... Erzurum Güncel- İşte ER- VAK Başkanı Erdal Güzel'in o basın açıklaması... 2011 Ün.. ... Devamı.


SIHHAT MÜDÜRÜ DOKTOR ŞERİF SOYLU ERZURUM’DA ANILDI

 Erzurum’un Zor Yıllarının Sağlık Müdürü Doktor Şerif Soylu Anıldı Osmanlı Devleti’nin yıkılma ve Cumhuriyet’in kurulma yıllarında Erzurum`da 33 yıl hizmet eden Sıhhat Müdürü Dr. Şerif Yusuf Soylu, Atatürk &U.. ... Devamı.


Reyhani ustayı ERVAK hatırladı

 Erzurum Kalkınma vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, Türk halk ozanlığı geleneğinin en büyük ustalarından olan Âşık Reyhanî’yi ölümünün 5’nci yıldönümünde rahmetle andıklarını s&oum.. ... Devamı.


REYHANİ, 5. yılında anılıyor!

 Türk halk ozanlığı geleneğinin en büyük ustalarından olan Âşık Reyhanî’yi ölümünün 5’nci yıldönümünde yine unutuldu. Her türlü etkinlik için yarışan belediyelerden bile.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net