Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

ER- VAK'a kulak verin!

Erzurum'da ER-VAK bir gerçeği gördü ve sesini yükseltti. İşte ER- VAK Başkanı Erdal Güzel'in o yerinde basın açıklaması...

Erzurum Güncel- İşte ER- VAK Başkanı Erdal Güzel'in o basın açıklaması...

2011 Üniversiteler Arası Kış Oyunları’nın üzerinden tam bir yıl geçti.
27 Aralık 2011 günü zirveye çıkan heyecan dalgasının, aradan geçen zaman içerisinde yavaş yavaş azaldığını şehir olarak hissetmekteyiz.

Sekiz yıl önce başlatılan ve bir daha yapılmayan Kış Sporları Festivali’nin bu yıl yapılacak olması, azalan bu heyecanı tekrar canlandırabilir diye ümit etmekteyiz.
Devletimizin tüm imkânlarını kullanarak Erzurum’a kazandırmış olduğu muhteşem tesislerin muhafazası, bu tesislerin profesyonelce işletilmeleriyle mümkün olabilecektir.

Her biri bir yüzük kaşı olan bu tesislerimizin korunması sorumluluğu, tüm Erzurumlulara ve başta şehri yönetenlere aittir.
Konaklı gibi dünyada eşine az rastlanır bir kayak merkezine şu ana kadar yatırımcıların gelmemesi oldukça düşündürücüdür.

Bu gibi tesislerin işletilmesi, dünyanın her yöresinde olduğu gibi profesyonel işletmeler tarafından yapılmaktadır.

Bu münasebetle elimizde mevcut olan tesislerin atıl kalmaması ve bunun şehir ekonomisine yansıması, profesyonel yaklaşımlarla mümkün olabilir.

Devlet işletmeciliğinin gerilerde kaldığı dünyamızda, mevcut potansiyellerimizin değerlendirilmeleri profesyonel işletmecilik anlayışı ile sağlanabilir.

ER-VAK olarak Konaklı bölgesi başta olmak üzere, diğer tesislerin işletmeciliklerini yapacak profesyonel yatırımcıları şehrimize getirmek için tüm Erzurumlular olarak yoğun bir çaba içerisinde olmamız gerektiğine inanmaktayız.

Yatırımcıların önünü açabilecek her türlü kolaylıkların sağlanması, Erzurumluların bu düşünceye sahip çıkmaları ile mümkün olabilecektir

Yaklaşan Kış Sporları Festivali münasebetiyle yerli ve yabancı yatırımcıları Anadolu’nun zirvesi Erzurum’a davet ediyor, yapılacak Kış Sporları Festivali’nin dünya ve ülke genelinde istenilen farkındalığı oluşturmasını içtenlikle temenni ediyoruz.

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net