Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

Afgan aileler için yardım seferberliği

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Erzurum'da yaşayan Afgan aileler için yardım seferberliği başlattı. ERVAK Başkanı Erdal Güzel, "Hayırsever vatandaşlarımızın desteği ve vakfımızın kaynaklarıyla Afgan misafirlerimizi yalnız bırakmayacağız" dedi.
20.07.2012 / 09:20

Afganistan'dan gelerek Erzurum'a yerleşen Afgan ailelere Ramazan ayında da yardım seferberliği devam ediyor. Yaklaşık 1 yıldır Erzurum'da yaşayan ve başta ERVAK Başkanı Erdal Güzel olmak üzere bir çok hayırsever vatandaşın destekleriyle yaşamlarını sürdüren 100 civarında Afgan aileye ramazan ayında da yardım seferberliği sürecek.

Bir yıllık süre içerisinde gerek beyaz eşya, ev eşyası ve para gibi yardımların yapıldığı ailelere ramazan ayı dolayısıyla gıda yardımları yapılıyor. Bu aileleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını belirten ERVAK Başkanı Erdal Güzel, "Bu insanlarla bir aile gibi olduk. Her türlü sıkıntılarında yanlarında olmalıyız. Bugüne kadar gerek vakfımızın kaynaklarıyla gerekse hayırsever işadamlarımızın destekleriyle elimizden gelen desteği yaptık. Ramazan ayı dolayısıyla da gıda yardımında bulunuyoruz" dedi.

YARDIMLAR DEVAM ETSİN

Ramazan ayı boyunca dargelirli ailelere yardımda bulunacak olan hayırsever vatandaşların Afgan aileleri de unutmaması gerektiğini de belirten ERVAK Başkanı Güzel, "Bizim misafirimiz olan bu ailelerin desteğe ihtiyacı var. Hayırsever vatandaşlardan ricamız, Afgan aileleri de göz ardı etmemeleridir. Vakfımız aracılığıyla Afgan dostlarımıza tüm yardımlar ulaştırılacaktır" diye konuştu.

Levent AKPINAR



 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net