Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

ER-VAK'tan Akdağ'a teşekkürler

Erzurum Kalkınma Vakfı ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın kabine dışında kalmasının üzüntü verice olduğunu belirterek, Bakan Akdağ’a ülkeye ve şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Erzurum Güncel- Erzurum Kalkınma Vakfı ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın kabine dışında kalmasının üzüntü verice olduğunu belirterek, Bakan Akdağ’a ülkeye ve şehre yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Güzel, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; “Yapılan kabine değişikliği ile birlikte, kabinenin en başarılı ve dinamik bakanlarından olan hemşehrimiz Prof. Dr. Recep Akdağ’ın kabine dışında bırakılmasını teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu değişiklikle birlikte Sağlık Bakanlığı’na atanan Mehmet Müezzinoğlu kendisine tevdi edilen bakanlık için: “Beklemiyordum, benim için sürpriz oldu.” diye bir beyanatla kamuoyuna ilk açıklamasını yaptı. Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ’ın kabine dışı kalması, biz Erzurumlular için beklenen bir durum değildi ve bizim için sürpriz oldu diyebiliriz. Oldukça uzun bir dönem Sağlık Bakanlığı görevini başarıyla yürüten hemşehrimiz Recep Akdağ’ın ülkeye ve Erzurum’a olan hizmetleri her türlü takdirin üzerindedir. Yapılan bu değişikliğin, Erzurum’un bölgenin sağlık merkezi olması iddiasını etkilemeyeceğini ve başlatılmış olan projelerin aksamadan devam edeceğini ümit ediyoruz. Yapılan bu değişiklikle birlikte Erzurum’un siyasetteki elinin zayıflamayacağı temennisi ile yeni sağlık bakanımıza hayırlı olsun dileklerimizi sunuyor, hemşehrimiz Prof. Dr. Recep Akdağ’a; ülkeye ve şehrimize yaptığı çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.”

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net