Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

Kolordu komutanı Uzun’a ‘Sarıkamış’ kitabı

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanlarından Avukat Necati Bölükbaşı ile Sarıkamış Dayanışma Grubundan Erkan Karagöz’ün yayınladığı ‘Erzurum’dan Sarıkamış’a, Şehitlerin İzinde’ kitabı, 9’uncu Kol.. ... Devamı.


ERVAK’ı ayakta alkışlayalım

 Binlerce Afganlı muhacirin umut kapısı, Erzurum’un kültür ve sanat adresi… Erzurum en köklü ve kurumsal kimliğe sahip sivil toplum teşkilatı olan Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK), gerek taşıdığı misyonu, gerekse kucaklayıcı yapıs.. ... Devamı.


ERVAK yöneticilerine Aziziye’de yatırım turu

 Aziziye Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaları devam ediyor. Başkan Muhammed Cevdet Orhan, Aziziye’de düzenlenen yatırım gezileri kapsamında bu hafta da Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) yöneticilerini konuk etti. Erdal.. ... Devamı.


Ata Konak, gün yüzüne çıkacak

 Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Milli Mücadeleyi başlatmak için geldiği Erzurum'da bir hafta kadar kaldığı tarihi konağın istimlak edileceğini açıkladı. Erdal Güzel baş.. ... Devamı.


 Mustafa Kemal’in Erzurum’a girmeden önce Ilıca’da karşılaşıp sohbet ettiği ve “Efendiler bu milletle neler yapılmaz ki!” dediği Mezararkalı Mevlüt Ağa’nın torunuydu. Dedesi gibi memleket âşığı, mert ve yiğit.. ... Devamı.


ERVAK başlattı, Türkiye'ye mal etti

 "Sarıkamış Harekatı ve Allahü Ekber Şehitleri"nin Türkiye gündemine oturtulmuş olmasının temelinde Erzurum ve Erzurum Kalkınma Vakfı yatıyor. Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, "Sarıkamış Harekatı ve Al.. ... Devamı.


ER-VAK'tan Erol Yarar'a tepki!

 ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'da düzenlediği basın toplantısıyla Erzurumlu eski Federasyon Başkanı Özer Ayık'ı karalayan, Erzurum'un siyasi tablosu üzerinde değerlendirmelerde bulunarak, kamuoyunun büyük tepkisini çeken Kayak Fed.. ... Devamı.


Emniyet Müdürü Karabörk'ten ERVAK'a teşekkür ziyareti

 Erzurumajans-Erzurum İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, uyuşturucu bağımlılığına dikkat çekmek amacıyla ERVAK Gençlik Tiyatro ekibinin sahnelediği "Uyanış" adlı tiyatro oyunu için teşekkür ziyaretinde bulu.. ... Devamı.


ERVAK Başkanı Güzel: Tarihi şahsiyetlere vefayı takdir ediyoruz

 Palandöken Belediye Meclisinin şehir ve ülke gündemine damgasını vurmuş olan tarihi şahsiyetlerin isimlerini parklara vermesine, Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) yönetimi teşekkür etti. Palandöken Belediye Meclisine ERVAK'tan teşekk.. ... Devamı.


Afgan öğrencilerin karne sevinci

 Yaklaşık bir yıldan beri Erzurum’da bulunan ve çoğunluğunu Afgan ailelerin oluşturduğu sığınmacı ailelerin eğitim gören çocukları, karne sevinçlerini “Büyükbaba” diye tabir ettikleri ER-VAK Başkanı Erdal G&.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net