Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

ER-VAK'tan Erol Yarar'a tepki!

ERKHABER / ERZURUM - Erzurum'da düzenlediği basın toplantısıyla Erzurumlu eski Federasyon Başkanı Özer Ayık'ı karalayan, Erzurum'un siyasi tablosu üzerinde değerlendirmelerde bulunarak, kamuoyunun büyük tepkisini çeken Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'a bir tepki de Erzurum Kalkınma Vakfı'ndan (ERVAK) geldi.

ERVAK Başkanı Erdal Güzel, yazılı bir açıklama yaparak, "Yarar’ın Kayak Federasyon Başkanı olması, ona şehir hakkında tasarruf etme yetkisini vermemektedir" dedi.
Kayak Federasyon Başkanı Erol Yarar’ın son günlerde Erzurum’la ilgili açıklamalarını "talihsizlik" olarak yorumlayan Er-Vak Başkanı Erdal Güzel, Yarar’ın kendi işine bakmasını gerektiğini savundu ve "Erzurumlular olarak bizlerin kendimize yetecek akıl ve yeteneklerimiz mevcuttur" diye konuştu.  

Yarar’ın Erzurumluları şikayet etmeye ve onların tercihlerine karışmaya hakkı olmadığını savunan Güzel, "Yarar’ın Kayak Federasyon Başkanı olması, ona şehir hakkında tasarruf etme yetkisini vermemektedir" dedi.

Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar’a Kayseri ve Erzurum arasında bir tercih yapmasını öneren ve federasyon işleri üzerinden Erzurum ve Erzurumlulara göndermelerde bulunmasının şık olmadığını hatırlatan ERVAK Başkanı Güzel, Erzurum’un bir takım sıkıntılar içerisinde olduğunu bildiklerini, bu sıkıntılara bir de dışarıdan ayar vermek isteyenlerin ihtiras ve çıkarları eklenince, sıkıntılarının biraz daha arttığına dikkat çekti.



 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net