Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

ER-VAK’TAN GENÇLERE 100.YIL ARMAĞANI

 Erzurum’un en etkin STK’larından biri olan Er-Vak  (  Erzurum Kalkınma Vakfı) Cumhuriyetin 100. yılında gençleri unutmadı. Cumhuriyetin 100. Yılını çeşitli etkinliklerle anlamlandıracaklarını ifade eden Er-Vak Başkanı Erd.. ... Devamı.


Emniyet Müdürümüz Sn. Kadir YIRTAR’a hayırlı olsun ziyareti

 Erzurum Emniyet Müdürümüz Sn. Kadir YIRTAR’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Devletin emniyet teminatı olan Erzurum hakkında güzel bir sohbet yapıp başarı dileklerimizi sunduk. ... Devamı.


ERVAK' tan Şehir Hastanesi Başhekimi Tör'e ziyaret

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Tör'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Erzurum - Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Eczacı Erdal G&u.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN BAKAN YUSUF TEKİN’E TEKLİF

 Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’e, tarihi Erzurum Lisesiyle ilgili teklifte bulundu.   Sultan II. Abdülhamit tarafından 1889 yılında yaptırılan ve 1924 yılında Atatürk’ün.. ... Devamı.


YAKUTİYE BELEDİYESİ ER-VAK’I AĞIRLADI

 Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ER-VAK Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri ile şehrin tarihi ve kültürü hakkında istişare toplantısı yaptı. Şehrin kültürü masa yatırıldı !.. ... Devamı.


ERZURUM TİCARET BORSA’SINDAN ER-VAK’A ZİYARET

 Erzurum Ticaret Borsa’sı Başkanı Hakan Oral ve Meclis Başkanı Yavuz Güney,   Er-Vak’ı ziyaret ederek Er-Vak Yönetim kurulu Başkanlığına tekrar seçilen Erdal Güzel’i tebrik ettiler. ETB. Başkanı Oral, Er-Vak&rsquo.. ... Devamı.


12.MART ERZURUM’UN KURTULUŞU

 (TARİH GEÇMİŞİ UNUTANLAR İÇİN BİR HATIRLATMADIR) Dadaşlar diyarı Erzurum, 16 Şubat 1916 yılında Rus’lar tarafından işgal edilmiş “Kara Günler” olarak adlandırılan bu esaret günleri iki yıl sürmüş,.. ... Devamı.


SGK binası

 Yıkımına başlanan eski SGK binasının üzerindeki seramik tablonun zarar görmeden sökülmesini isteyen ERVAK Başkanı Erdal Güzel, söz konusu eserin uygun bir alanda değerlendirilmesini önerdi. Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı E.. ... Devamı.


GÜZEL 6. TEŞVİK BÖLGESİ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR.

 Er- Vak Başkanı Erdal Güzel, Erzurum’un kalıcı olarak 6. Teşvik Bölgesi kapsamına alınmasının şehrin en büyük beklentileri arasında olduğunu belirterek bu konuda siyasilere ve Erzurum kamuoyuna çağrıda bulundu. Güzel ,s.. ... Devamı.


ERVAK, Erdal Güzel ile devam dedi!

 ERZURUM’un en etkili ve siyaset üstü sivil toplum kurumu olan Erzurum Kalkınma Vakfı’nın (ERVAK)  genel kurulunda Erdal Güzel, yeniden başkanlığa seçildi. Erzurum Post-Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) genel kurulu ya.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net