Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

Ervak gençlik kolların’ndan teröre tepki

Erzurum Kalkınma Vakfı ER-VAK) Gençlik Kolları’nca yapılan açıklama ile terör saldırıları kınandı.
Gençlik Kolları Adına, Burak Kazan tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kasteden ve tek ezberi yakıp, yıkıp, öldürmek olan bölücü terör örgütü, aynı ezberi tekrar edip 33 askerimizi şehit etmiştir. Çukurca ve Bitlis’te şehit olan 33 askerimizin acı haberi 70 milyon vatandaşımızı olduğu gibi, biz ER-VAK Gençlik Kolları’nı da derinden yaralamıştır.
Toplumda büyük acıya neden olan bu olay, ülkemizin birliğine ve halkımızın kardeşlik duygularına asla zarar veremeyecektir” denildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Asıl amaçları güzel vatanımızı bölmek, kardeşi kardeşe düşman etmek olan, her türlü iç ve dış güçlerin amacına ulaşmasına Türk gençleri olarak asla izin vermeyeceğiz.
Onların bu çabalarını ve kalleşçe uğraşlarını boşa çıkaracak her türlü faaliyetin arkasında olacağız.
Bu yaşananlar karşısında kardeşlik duygularını ortadan kaldırmak isteyenleri ve onların işbirlikçilerini kınıyor ve lanetliyoruz.
Tüm dileğimiz; annelerin ciğeri yanmasın, babaların gözleri dolmasın, artık bu ülkenin yüzü gülsün istiyoruz.
Kelimelerimizin kifayetsiz kaldığı bu yerde, böyle bir acının bir daha yaşanmamasını umuyor, vatanı uğrunda canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Yüce Türk milletinin başı sağ olsun.”

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net