Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

19. SULTAN SEKİSİ'NE DAVET

Erzurum’un kalkınması ve gelişmesine yönelik önemli bir konunun gündeme getirilip tartışıldığı ve farkındalık oluşturulduğu Geleneksel Sultan Sekisi Toplantıları’nın 19’uncusu; “Bölgesel Kalkınmada Tohumculuk” konusu ile 16 Haziran 2012 Cumartesi günü saat 11.00’de Tarımsal Araştırma Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir.

Erzurum Kalkınma Vakfı tarafından, bugüne kadar aksatmadan sürdürülen ve geleneksel hale gelen Sultan Sekisi Toplantıları’nda tespit edilen konularda büyük bir isabet kaydedildiği, şehirle ilgili önemli yol haritalarının çizildiği, kamuoyu tarafından yakinen bilinmektedir.

DAP Projesi, Organik Tarım, Tabyalar, Allah-u Ekber Şehitleri, 2011 Kış Oyunları, Ovit, Tortum Şelalesi ve Uzundere Vadisi’nin Doğal ve Kültürel Zenginlikleri, Bölgesel Kalkınmada Erzurum Kalkınma Planı, İpekyolu’nda Tren Yolu gibi konuların işlendiği Sultan Sekisi Toplantıları’nda zaman içerisinde istenilen hedeflere ulaşıldığı tartışılmazdır.





Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü (DATAE) ve Erzurum Kalkınma Vakfı’nın (ER-VAK) birlikte gerçekleştirecekleri “Bölgesel Kalkınmada Tohumculuk” konulu Sultan Sekisi Toplantısı’nda, tohumculuğun bölgesel kalkınmada nasıl bir rol oynayacağı ve bölgeye katkıları bir panelle anlatılacaktır.

Şehre olan aidiyet duygularının artırılması ve Erzurum’un maddi ve manevi kalkınmasına yönelik 19. Sultan Sekisi Toplantısı’na tüm hemşehrilerimiz davetlidirler.


Ecz. Erdal GÜZEL
Er-Vak Başkanı

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net