Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

Vali Altıparmak Ervak'ı Ziyaret Etti

Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak kentin önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından ERVAK'ı ziyaret etti.

Başkan Erdal Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile görüşen Vali Altıparmak turizmin geliştirilmesi yönündeki yapılan çalışmaları anlatarak ERVAK yöneticilerinin görüş ve önerilerini dinledi. Erzurum'da turizmin önemli bir sektör olduğuna dikkat çeken Vali Altıparmak ERVAK'ın bu sektör başta olmak üzere birçok konuda pozitif katkılar sunduğunu belirtti. Erzurum'un sosyal ve ekonomik yönden gelişimini tamamlayabilmesi için, herkesin bir tarafından tutması gerektiğini ifade eden Vali Altıparmak Sivil Toplum Kuruluşlarının da verdikleri destekle yapılan çalışmalara ivme kazandırdığına dikkat çekti.











Erzurum'un değerlerine sahip çıkmasından dolayı Vali Altıparmak'a teşekkür edenErzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel ise yaptığı değerlendirmede; "Biz karın içerisinde doğduk büyüdük. Karın bir nimet olduğunu sonradan anladık. Şimdi bunu insanımızın faydasına sunmaya çalışıyoruz. Amacımız bizden sonra gelen nesile güzel bir Erzurum bırakmaktır. Bunun için gayretli ve samimi bir idareciye ihtiyacımız vardı. Sayın Valimizde sorunlara yaklaşımı ile gayreti ile bizlere şevk vermiştir. Bu samimiyetinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Erzurum kültürü üzerine devam edilen görüşmenin ardından Başkan Güzel tarafından Vali Altıparmak'a dadaş kıyafetli maket ve Kurtuluş Savaşı'nın kadın kahramanlarından olan Kara Fatma'yı anlatan bir kitap hediye edildi. Vali Altıparmak'da ERVAK Başkanı Güzel'e ziyaret anısına bir plaket takdim etti. -Erzurum

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net