Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

ERVAK, ÖĞRENCİLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI.

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel ve vakıf üyeleri, ders başı yapan Polis Amca İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin heyecanını paylaştı.

ERVAK, ÖĞRENCİLERİN HEYECANINI PAYLAŞTI
18 Nisan 2022 Pazartesi 17:09

İkinci döneme 7 Şubat'ta başlayan, 11-15 Nisan'da ise ikinci ara tatilin ardından ders başı yapan öğrenci ve öğretmenleri, ERVAK üyeleri, yalnız bırakmadı.
ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk ile birlikte Palandöken’deki Polis Amca İlkokuluna giden vakıf üyelerini, Okul Müdürü Çetin Şengül karşıladı. Erdal Güzel, yeniden ders yılının başlaması nedeniyle öğrenci, öğretmenlerin sevinç ve heyecanına ortak olmak istediklerini bildirdi. ERVAK’ın Gençlik Kolları Başkanlığını yaptığını anımsatan Müdür Çetin Şengül de, 37 derslikli okulda 49 öğretmenin görev yaptığını, 1100 öğrencinin eğitim- öğretim gördüğünü belirtti. Erdal Güzel ve Nuran Çelenk’in kitap ve hediye takdim etmesinin ardından EBB Şehir Tiyatrosu sanatçıları sahne aldı.

Sanatçılar Yakup Çağlayan ve Yakup Abdullahoğlu orta oyunu İbiş’in Rüyası’ndan bir bölümü canlandırdı. Çağlayan’ın İbiş, Abdullahoğlu’nun Ağah rolündeki üstün başarısı alkış topladı.




 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net