Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

Tabipler Birliği Başkanı hakkında suç duyurusu

Erzurum Kalkınma Vakfı olarak şanlı Türk Silahlı Kuvvetlerine alçakça iftirada bulunan Türk Tabipler Birliği Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunuyoruz.
ülkemizi bölmek için 40 yıldır hertürlü alçakça eylemi yapan terör örgütünü aklamak düşüncesiyle söylenmiş bu ihanet dolu sözlerin sahibi Şebnem Korur Fincancının Kandilin sözcüsü olma görevini üstlendiği sarf ettiği sözlerle tescil edilmiştir. Türk Hekimlerini temsil etmeyen bu Kandilin sevdalısını ülkenin savunması sırasında canlarını vermiş şehitlerimiz ve gazilerimiz adına şiddetle kınar İstiklalimizin teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerine attığı iftiranın kendi yaftası olarak boynunda asılı
kalacağını belirtiriz.
Bebek katillerini görmezden gelen, binlerce cana kıyan teröristleri masum gösteren, ülkeyi milyarlarca dolar zarara uğratan eli kanlı örgüte karşı TSK’yı karalayan bu zihniyetlerin niyetleri sarf ettikleri sözlerinde açıkça kendini göstermektedir.
Türk Milletinin bağrından çıkan TSK mücadelesini dün olduğu gibi bu günde yiğitçe ve mertçe yapmaktadır. Yapılan iftiralar TSK’nın şöhreti karşısında eriyip kaybolacaktır.
Sarf edilen bu sözlerle düşmanın Kandilden ziyade yanıbaşımızda olduğunuda göstermektedir.

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net