Menu


Hava Durumu



   Ziyaretçi Defteri


* İşaretli alanları doldurmanızı rica ederiz
Ad Soyad * :
E-Posta * :
Mesaj Başlığı * :
Mesaj İçeriği * :
   
UZQCT   
   

Toplam 48 mesaj var.  

Tarih : 2.07.2005 22:52:14
E-Posta :
Gönderen : Ahmet Erzurumlu
Başlık : Genel Kurul
Vakfın önümüzdeki günlerde genel kurul yapacağını sitenizden öğrenmiş bulunmaktayım.Vakfın yıllardan beri süren fedakârane ve samimi gayretlerinin boşa çıkmadığına ve çıkmayacağına inanıyorum. Vakıf çalışmalarını ve vakfın geldiği önemli noktayı değerlendirirken şüphesiz vakıf başkanı Necati Bölükbaşı ağabeyinin harcadığı yoğun mesaiyi ve bitmek bilmeyen heyecanını unutmamak gerekir. Bu vesileyle Erzuruma hizmet şuuruyla kendisini yetiştiren her ferdin bu kongrede görev alacağına ve vakıf çalışmalrına ayrı bir haz ve hız katacağına inanıyor, ervakın yönetimiyle, kadınları ve gençleriyle başarılı bir kongre gerçekleştirmesini İstanbul'dan temenni ediyorum.
Selamlar sevgiler...

Tarih : 27.01.2005 10:12:06
E-Posta :
Gönderen : abdullah kosapinar
Başlık : özür
toplantıya katılamadığım için tum gençlik komisyonundaki arkadaşlardan özürdilerim

Tarih :
E-Posta :
Gönderen : Alptekin Hamutcu
Başlık : mesaj 2
kastetmek istedigim sudur. sizin baktiginiz ve gordugunuz anit benzeri sey yapilacak olan anit degil. yapilmasi dusunulen anit icin onemli kararlar ve onemli projeler gerekiyor. bunu da ervak tamamlamak uzereymis. ama daha onemlisi mevcutla yetinmeyi bilmeyenlerin daha iyi projelere ne kadar destek verecegidir. iste burada sizleri ve sehitlerine vefa borcunu odemeyi kendilerine bir gorev kabul edenleri gorecegiz. sayin baskanim umarim yanlis bilgiler vermemisizdir. konu hakkinda ulusal basindan da bilgi edindim. istanbulda eski vakif mudurunuz ve genclik kollari baskaniniz soner bayden edindigim bilgilere dayanarak aydinlatmaya calisitm site mensuplarini.
selamlar.

Tarih : 14.01.2005 21:53:05
E-Posta :
Gönderen : Alptekin Hamutcu
Başlık : Bilgilendirme
gecenlerde ervakin sitesine girdim ve berk beyin mailini okuduktan sonra ervak yetkililerinden sarikamis yuruyusu organizasyonu hakkinda bilgi edindim. burada aktarmak isertim ki zannediyorum berk bey yeterince fazla bir bilgiye sahip degil. vakif tan edindigim bilgi ise soyle. ervak yaklasik uc yildir bu mesele uzerine calismalar yapan bir vakifmis. ve bolgede hali hazirda bulunan anitin yeterli olmadigina inanarak ataturk universitesi ile ist. teknik univ arasinda bir calisma yapiliyormus. anit projesi . bunun disinda gecen yil vakif basakani iki aylik bir calisma ile yetkili kisilerle allahuekber daglarinda anit ve abidelerin dikilecegi yerleri tesbit calismalari yapmis ve projeler hazirllmais kis gunlerinde. bu sebeple ulke gundemine zaten anit meselesini bu insanlar dile getirmis ve mevcut yapini cok yetersiz oldugu dusuncesiyle bunlar dile getirilmis. bu sebeple tam bilgi edinilmesinde yarar var diye dusunuyorum ben burada yazmaktan usenecegim kadar cok calismalar hakkinda bilgi aldim.
esasi suki allahuekber daglarinda anit yapilamsini ve proje calsimalarini baslatan insanlar zaten bu vakfin yetkilileri. buranin bir canakkae sehitligi ne donusmesinin mucadelesini veriyorlar. ayni zamanda bolgenin turz'me acilmasinin yaninda vefa borcunun da boyle odenecegine inaniliyor. haksizlik etmemek lazim. hic yoktan birkonuyu turkiye gundemine tasiyan ve fazlasiyla mesafe kateden ervaki ve sayin baskani necati bolukbasini emeklerinden dolayi kutluyorum.
erzuirumlulara gurbetten selamlar.

Tarih : 1.03.2005 14:15:52
E-Posta :
Gönderen : Berk AY
Başlık : Sarıkamış Şehitleri
Allah razı olsun. Sarıkamış şehitleri için elinizden geleni yapıyorsunuz. Lakin hafta sonu şehitlerimiz anısına yapılan anıtı gördüm de. O baca benzeri taş yığını bitmiş halimidir bilmiyorum. Ama şehitlerimiz anısına yapılan anıt bu ise gerçekten büyük üzüntü yaşıyorum. Binlerce şehitimizin daha iyi bir anıta sahip olmasını dilerdim.

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net