Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

PMYO Mahallebaşı’nda konuşlandırılmalı

 Erzurum Kalkınma Vakfı Polis Meslek Yüksek Okulu’nun Mahallebaşı’na kurulmasını istedi.   Yapılan açıklamada, “Kontenjan sayısı artırılan Polis Meslek Yüksek Okulunun tarihi Firdevsoğlu Kışlası içerisinde ve etraf.. ... Devamı.


Er-vak’ dan 12 Mart açıklaması

   16 Şubat 1916’da Rus istilasına uğrayan ve eli kanlı Ermeni çetelerinin vahşetine maruz kalan Erzurum, 12 Mart 1918’de Kazım Karabekir Paşa komutasındaki şanlı ordumuzun şehri işgalcilerden kurtarmasıyla hürriyetine kavuşmuş,.. ... Devamı.


“Amalar Şeyhi” Erzurumlu Osman Kemali efendi anıldı.

 Gönül dostlarının büyük ilgi gösterdiği Osman Kemali efendiyi anma programı Atatürk üniversitesi kültür merkezinde yapıldı.    Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Kalkınma vakfının (ER-VAK) birlikte.. ... Devamı.


ERVAK Başkanı Güzel güven tazeledi

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) olağan genel kurul toplantısı bugün yapıldı. Erzurumajans-Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) olağanüstü genel kurul toplantısı bugün yapıldı. ERVAK Başkanı Erdal Güzel tek liste ile katıldığı seçimle.. ... Devamı.


OSMAN KEMAL-İ EFENDİYİ ANMA TOPLANTISI

 DAVET ER- VAK  VE ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ERZURUMLU OSMAN KEMAL-İ EFENDİYİ ANMA TOPLANTISI TERTİP EDİYOR. 1 MART 2014 TARİHİNDE SAAT 19.00 DA  ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR MERKEZİ MAVİ SALONDA YAPILACAK TOPLANTIYA TÜM H.. ... Devamı.


GENEL KURUL TOPLANTISI

               VAKFIMIZIN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI 22.ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00’ DE ETSO  MECLİS  SALONUNDA YAPILACAKTIR.       &.. ... Devamı.


ERVAK Kadın Kolları yemekte buluştu

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik, beraberlik ve dostluk yemeği adı altında eğlence programı düzenledi. Erzurum Gündem- Her yıl ERVAK Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düz.. ... Devamı.


MHP'li Aydın ERVAK'ı ziyaret etti

 Erzurumajans- 08.01.2014 MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum Kalkınma Vakfı'nı (ERVAK) ziyaret etti. ERVAK'a ziyarette bulunan Kamil Aydın, Başkan Erdal Güzel ve vakıf üyeleriyle biraraya geldi... ... Devamı.


ER-VAK GENÇLİK KOMİSYONUNDAN FARSÇA KURSU

 ER-VAK Gençlik Komisyonu tarafından açılan Farsça kursu, hafta içi Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 13.00 – 15.00, hafta sonları ise 11.00 – 13.00 arasında verilmektedir. Âşık Emrah Müze Küt.. ... Devamı.


ER-VAK HANIM KOMİSYONUNDAN HAYIRLI HİZMET

 Şehrimizde bulunan ve çok kötü şartlarda yaşayan sığınmacı ailelerin hanımları ve çocukları “ER-VAK Hanım Komisyonu” tarafından farklı bir hizmet ile sevindirildiler. Er-vak Kadın Komisyonu Başkanı Nuran Çelenk;.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net