Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

ERVAK Reyhani'yi unutmadı

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Yönetim kurulu Başkanı Erdal Güzel, Aşık Reyhani'yi ölümünün yedinci yılında rahmetle andıklarını söyledi. Güzel yaptığı yazılı açıklamada, "Sümmani'nin bir kenarı,.. ... Devamı.


ERVAK'tan bayrak tepkisi

 ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, Diyarbakır'daki Gençlik Kongresi'nde gönderde asılı bulunan Türk Bayrağı'nın indirilmesinin kabul edilebilir bir durum olmadığını belirtti. Güzel, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.. ... Devamı.


Erzurum İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu ER-VAK’a iade-i ziyarette bulundu.

        Erzurum İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu ER-VAK’a iade-i ziyarette bulundu. ... Devamı.


Ermeni iddialarına ERVAK refleksi

 Osmanlı İmparatorluğu tarafından 1915 yılında uygulanan sevk ve iskân kanununun 100. yılı münasebetiyle Ermeni Diasporası tarafından 2015 yılı için hazırlanan eylem plânlarına dikkat çekmek, bu konuda bir direnç oluşturmak.. ... Devamı.


ERVAK’tan hayırlı olsun ziyareti

 09-04-2013  Cengiz DURULAR / ERZURUM Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Başkanı Erdal Güzel ile yönetim kurulu üyeleri Türk-Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Erol Kürkçüoğlu ve Eğiti.. ... Devamı.


ER-VAK’A PLAKET

 12 Mayıs 2013 tarihinde Ankara’da yapılan Erzurum Tanıtım Günleri’nde Erzurum kalkınmasına ve Erzurum kültürüne yaptıkları hizmetlerden dolayı Erzurum Kalkınma Vakfı’na (ER-VAK) başarı plaketi verildi. Plaket eski Sağlık B.. ... Devamı.


Erzurum'da Afganlılar, Kerbela şehitlerini andı

 Erzurumajans-Erzurum'da barınan yaklaşık 800 Afganistanlı aile, Kerbela mateminin 1374. yılı dolayısıyla Erzurum Büyükşehir Kültür ve Gösteri Merkezi'nde bir araya geldi. Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) öncülüğünde d.. ... Devamı.


ERVAKTAN DADAŞLARA TEŞEKKÜR

 ERZURUM KALKINMA VAKFI (ERVAK) BAŞKANI ERDAL GÜZEL, TABYALAR YÜRÜYÜŞÜNE TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI. GÜZEL, MESAJINDA ŞÖYLE KONUŞTU: “ERZURUM VALILIĞI VE 9 KASIM PLATFORMU TARAFINDAN TERTIP EDILEN TABYALAR YÜR&U.. ... Devamı.


BAYRAĞINI AL TABYALARA GEL

 1877 yılının 8 Kasım gecesi Erzurum’u istila için gelen Rus birliklerinin tabyalardaki koğuşlarında uyumakta olan Mehmetçikleri kalleşçe şehit etmeleri üzerine, kıyama kalkan Erzurum halkının 9 Kasım günü Aziziye tabya.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN CUMHURİYET MESAJI

 Kul ve Teba toplumundan millet olma bilincinin oluşturulduğu, egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği, cumhur’un yönetimde söz sahibi olmasının hedeflendiği Cumhuriyet Projesi’nin 90. yılını idrak etmiş bulunmaktayız. Sevr Anlaşmas.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net