Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

20. SULTAN SEKİSİ TOPLANTISI 06 TEMMUZ 2013’DE OLTUDA YAPILACAK

 Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Kalkınma Vakfı tarafından organize edilecek 20. Sultan Sekisi Toplantısı’nın konusu 1919 – 1920 yılları arasında kurulmuş olan “Oltu Şûrâ Hükümeti” olacak. Bilindiği gibi O.. ... Devamı.


Başkan Destici'den ERVAK'a ziyaret

 Erzurumajans-Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Erzurum Kalkınma Vakfını (ERVAK) ziyaret etti. BBP Erzurum Bölgesi Genişletilmiş İstişare Toplantısı için Erzurum'a gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, toplantını.. ... Devamı.


YAKLAŞIK 2 YILDIR ERZURUM'DA YAŞAYAN 400'E YAKIN AFGANLI AİLE BİNLERCE YILDIR KUTLANAN HIDIRELLEZ BAYRAMINI PİKNİKTE KUTLADILAR.

 ERZURUM (İHA) - Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, 12 Mart Erzurum’un Düşman İşgalinden kurtuluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Erzurum ve Erzurumlunun tarihi, coğrafyasını kaplayan karlar gib.. ... Devamı.


Öğrenciler Tabyalara yürüdü

 Erzurumajans-Erzurum Spor Lisesi, Spor Kulübü Dağcılık Kolu öğrencileri Erzurum'da Şehitler anıtını ve tabyaları ziyaret etti. ERVAK'da geziyi destekledi. Erzurum Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Spor Kulübü Dağcılık Kolu öğrenc.. ... Devamı.


‘Erzurumlunun tarihi bembeyazdır’

 ERZURUM (İHA) - Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, 12 Mart Erzurum’un Düşman İşgalinden kurtuluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Erzurum ve Erzurumlunun tarihi, coğrafyasını kaplayan karlar gib.. ... Devamı.


TOPLUMLA KAYNAŞTIRMA VE İSTİHDAM PROJESİ SERTİFİKA VE KAPANIŞ TÖRENİ

 SODES projeleri kapsamında ER-VAK tarafından bir yıl önce başlatılan “Toplumla Kaynaştırma ve İstihdam Projesi”nde mutlu sona erişildi. 18.12.2012 tarihinde Erzurum Lisesi Konferans Salonu’nda tertiplenen final programında meslek edindir.. ... Devamı.


Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği Toplantısı

 13 – 14 Aralık 2012 tarihinde Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği tarafından Ankara’da yapılan toplantıya katılan ER-VAK Başkanı Erdal Güzel, bir yıldan beri Erzurum’da bulunan Afgan sığınmacılara yapılan yardımla.. ... Devamı.


CHP Ziyareti

 CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ile CHP Erzurum İl Başkanı Şahin Cananoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erzurum Kalkınma Vakfı’na (ER-VAK) ziyarette bulundular. ER-VAK Başkanı Erdal Güz.. ... Devamı.


ER-VAK’a iade-i ziyaret.

 Erzurum Jandarma Bölge Komutanlığı’na yeni atanan Tümgeneral Mustafa İhsan Batı’nın  ER-VAK’a iade-i ziyareti. ... Devamı.


ER-VAK Başkanı Erdal Güzel:

 Erzurum Ajans-Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel, yazılı bir açıklama yaparak Kurban Bayramında Erzurum'a yerleşen Afganlı sığınmacıların unutulmamasını istedi. Güzel, yaklaşık bir yıldan beri Erzurum'a yerleşen Afganistanlıla.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net