Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

19. SULTAN SEKİSİ'NE DAVET

 Erzurum’un kalkınması ve gelişmesine yönelik önemli bir konunun gündeme getirilip tartışıldığı ve farkındalık oluşturulduğu Geleneksel Sultan Sekisi Toplantıları’nın 19’uncusu; “Bölgesel Kalkınmada Tohumculuk”.. ... Devamı.


100. Yılında Balkan Göçleri ve Balkan Vakıfları

 Atatürk Üniversitesi Kalkınma Vakfı ve Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) tarafından düzenlenen “100. Yılında Balkan Göçleri ve Balkan Vakıfları” konulu konferansın açılışında konuşan ERVAK Başkanı Erdal Güzel,.. ... Devamı.


Erzurum’daki Stk’lardan Ovit Açıklaması

 - Erzurum’daki sivil toplum kuruluşları, 13 Mayıs 2012 Pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından temeli atılacak olan Ovit Tüneliyle ilgili bir bildiri yayımladı. Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) bir araya gelen S.. ... Devamı.


Sivil kitle örgütlerinden destek Büyükşehir Belediyesi’nin Kale çevresinde hayata geçireceği “Kültür Yolu” projesi, Erzurum’da büyük heyecan uyandırdı.

 Erzurum Ajans-Büyükşehir Belediyesi’nin Kale çevresinde hayata geçireceği “Kültür Yolu” projesi, Erzurum’da büyük heyecan uyandırdı. Yakutiye Medresesi’nden başlayarak Erzurum Kalesi&rsq.. ... Devamı.


KONFERANS - 100. Yılında Balkan Göçleri ve Balkan Vakıfları.

 Vakıflar Haftası Münasebetiyle 100. Yılında Balkan Göçleri Ve Balkan Vakıfları Konulu Konferansa bütün halkımız davetlidir.   ... Devamı.


Er-vak Vakıflar Haftası Münasebetiyle 100. Yılında Balkan Göçleri Ve Balkan Vakıfları Konulu Konferans Düzenliyor.

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Vakıflar Haftası münasebetiyle yapılacak etkinliklerde, Atatürk Üniversitesi Kalkınma Vakfı ile birlikte “100. Yılında Balkan Göçleri ve Balkan Vakıfları” isimli konferans düzenliyor... ... Devamı.


AFGANLARIN 'BÜYÜKBABASI'

 'Büyükbaba' olarak tanıdıkları Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, Afgan muhacirler için yardım ve kardeşlik çağrısında bulundu. Erzurum'da yaşayan Afgan muhacirlerin 'Büyükbaba' olarak tanıdıkları Erzurum Kalkınm.. ... Devamı.


Erzurum'a Kazandırılmış Spor Tesisleri İçin İsim Önerileri

 Erzurum'a Kazandırılmış Spor Tesisleri İçin İsim Önerileri Erzurum Kalkınma Vakfı (Er-Vak) Erzurum'a kazandırılan spor tesisleri için isim önerileri çalışmalarında bulundu. Erzurum ve ilçelerini kapsayan bu isimlendirme &c.. ... Devamı.


HIRSIZLAR NENE HATUN'UN KABRİ BAŞINDAKİ ANIT RÖLYEFİ ÇALDI

 Erzurum'un ve ülkenin kadın tarihi kahramanlarından Nene Hatun'un kabri başındaki tunç rölyef, çalındı. Tarihte 93 Harbi olarak bilinen Osmanlı-Rus harbinin gerçekleştiği ve Nene Hatun'un destanlaştığı Aziziye Tabyası hırsızların.. ... Devamı.


Er-Vak'tan yerinde bir istek...

 Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel, İstanbul, Ankara ve Konya gibi illerde bulunan 'Kıdemliler Yaşam Merkezleri'nin Erzurum'da oluşturulması gerektiğini söyledi. Belli bir yaşın üstündeki vatandaşlar için sosyal bir alan olar.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net