Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

Tarımsal Araştırma Enstitüsü'nden Er-Vak'a Başarı Plaketi…

 Geçen ay KUDAKA tarafından gerçekleştirilen "Turizmde İnovasyon Yarışması"nda, Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerinde en başarılı STK seçilen Erzurum Kalkınma Vakfı'na (ER-VAK), şimdi de Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstit&uum.. ... Devamı.


ER-VAK’TAN EĞİTİME DESTEK

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Kürkçüoğlu, Abdurrahman Zeynal ve Burak Kazan Köprüköy’e bağlı Kıyı Konak İlköğretim Okulu’na ziyarette bulunarak.. ... Devamı.


ER-VAK EN BAŞARILI STK SEÇİLDİ

 KUDAKA tarafından 24 Eylül 2012 tarihinde organize edilen “İnovasyona Dayalı Bölgesel Turizm Stratejisi ve Eylem Planı”nın ilk altı aylık uygulama döneminin kamuoyu ile paylaşıldığı ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği &l.. ... Devamı.


ER-VAK KUDAKA'NIN AYLIK DERGİSİ VİZYON'DA...

 Kentin önemli fikir platformu olan Erzurum Kalkınma Vakfı'nı (ERVAK) ve çalışmalarını Başkan Erdal GÜZEL kaleme aldı. Hızlı Tren ve Ovit projelerinin hayata geçirilmesinde aktif rol oynayan ERVAK'ın diğer çalışmalarını bu yazıda.. ... Devamı.


'AŞIK SÜMMANİ'YE' SAYGI GECESİ

 Yakutiye Belediyesi Yakutiye Kent Meydanında, Aşık Sümmani’ye Saygı gecesi düzenlendi. Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi Yakutiye Kent Meydanında, Aşık Sümmani’ye Saygı gecesi düzenlendi. Erdal Güzel, İsmail Bingöl ile.. ... Devamı.


Kent meydanında Reyhani gecesi

 Yakutiye Belediyesi tarafından ‘Temaşa-i Ramazan’etkinlikleri kapsamında Aşık Yaşar Reyhani’yi anma gecesi düzenlendi. Gecede aşık Rahim Sağlam ile İhsan Yavuzer atışmaları büyük ilgi görürken, Er-Vak Başkanı Erdal G&.. ... Devamı.


19. Sultan Sekisi Toplantısı

 BÖLGESEL KALKINMADA TOHUMCULUK PANELİ 16 Haziran 2012 Erzurum Kalkınma Vakfı ve Doğu Anadolu Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü işbirliğiyle 16 Haziran 2012 tarihinde “Bölgesel Kalkınmada Tohumculuk”.. ... Devamı.


Ervak Kadın Kolları Üyeleri Gıda Kermesi Açtımesi düzenlendi.

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) üyeleri tarafından yardıma muhtaç aileler yararına gıda kermesi düzenlendi. ERVAK Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk, Köşk Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen kermeste yaptığı aç.. ... Devamı.


Vefat ve Başsağlığı Erzurum Bar Başı'nı kaybetti....

 Asırlık ömrünü Erzurum kültürüne adamış ve bu uğurda üstün hizmetleri geçmiş, yaşayan en büyük “Bar başı”, büyüğümüz, Sn. İhsan Coşkun Atılcan’ı kaybetmenin derin &u.. ... Devamı.


Erzurumlu İhsan Coşkun Atılgan İçin Vefa Günü Programı Düzenlendi

 Erzurum kültürüne katkılarından dolayı yaşayan efsane haline gelen 95 yaşındaki İhsan Coşkun Atılcan için Gürcükapı Polat Otel'de dostları ve şehrin entelektüellerinin katılımıyla vefa günü programı düzenlend.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net