Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

BASIN DUYURUSU

      Şehrin kalkınmasına ve gelişmesine yönelik hedeflerin ve yol haritalarının tespit edildiği Sultan Sekisi Toplantıları’nın 18’ncisi: “İstanbul – Erzurum ve Trabzon – Erzurum, İran – Avrasya Transit De.. ... Devamı.


Erzurum'un Kültür Varlıkları

 Erzurum'un Kültür varlıkları ile ilgili birçok fotoğraf'a ulaşmak için tıklayınız. ... Devamı.


Kadın Kolları Başkan Seçimi

 Fatma GÜNDOĞDU' dan boşalan Ervak Kadın Kolları Komisyon Başkanlığına,Ervak Mütevelli Heyeti üyelerinden Eğitimci Nuran ÇELENK seçilmiştir. Bu vesileyle bir açıklama yapan Başkan Nuran ÇELENÇ, 08.01.2011 tarihinde Yıldız D.. ... Devamı.


17. Sultan Sekisi Toplantısı

 Bu yıl 17.si düzenlenecek olan Sultan Sekisi Toplantısı kapsamında "Tortum Şelalesi ve Uzundere Vadisi'nin Doğal ve Kültürel zenginlikleri" Programına teşriflerinizden onur duyarız. ... Devamı.


Erzurumlu Kara Fatma (Fatma Seher Hanım)'ı Anma Programı

  Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK) tarafından organize edilen Kara Fatma'yı anma programı Erzurum halkının katımılıyla gerçekleşmiştir.   ... Devamı.


Ervak 'Meme Kanseri' konulu panel düzenledi

  Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK), Vakıf Medeniyetleri Haftası etkinlikleri dolayısıyla  Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda 'Meme Kanseri' konulu panel düzenledi. Panel ile İlgili Video ... Devamı.


ERZURUM KONGRESİ LOGO YARIŞMASI

  Erzurum'un Kongresi'nin 90. yılı sebebiyle logo yarışması düzenlendi. Yarışmanın ödülü ise 90 yıl önce bağımsızlık olarak ödendi. Erzurum Valiliği'nce, Erzurum Kongresi'nin 90. yılı münasebetiyle tüm yazışmalarda, broşürlerde, davetiyelerde ve tanıtım.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net