Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

DUYURU

 Erzurum Kalkınma Vakfı’nın Olağan Genel Kurul Toplantısı Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonu’nda 16 Şubat 2020 Pazar günü saat 14 00 de yapılacaktır. İlk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 23 Şubat.. ... Devamı.


Sn. Valimiz Okay Memiş vakfımızı ziyaret ettiler

 Erzurum için projelerini anlatan sayın valimizin heyecanı ve samimiyeti ümitlerimizi artırdı. Sn.Valimize Er-Vak’ın yüz akı hizmetlerinden bahsedip, desteklerinden dolayı Şükranlarımızı sunup, çalışmalarında başarılar diledik.. ... Devamı.


Sn.Korgeneral Şeref Öngay Paşamızı makamında ziyaret ettik.

 3.Ordu Komutanlığına atanan Sn.Korgeneral Şeref Öngay Paşamızı makamında ziyaret ettik. ... Devamı.


“ İÇ VATANIM ERZURUM “ DİYEN BİR İSTANBULLU CEMALEDDİN SERVER REVNAKOĞLU

 21. yüzyıldayız. Bilim ve teknolojide aklın sınırlarını zorlayan gelişmeler yaşıyoruz. Her geçen gün hayatımıza giren yenilikleri takip etmekte  zorlanıyor, baş döndürücü bu gelişmelerle birlikte yeni kavramlarla tanış.. ... Devamı.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret.

 Erzurum Kalkınma Vakfı Yönetim Kurulu olarak Erzurum  Büyükşehir Belediye Başkanı  Sn.Mehmet Sekmen'i makamında ziyaret edip,Milli Mücadele'nin ve Erzurum Kongresi'nin 100.yılı münasebetiyle hazırlamış olduğumuz "Birinci.. ... Devamı.


 ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ SN.PROF.DR.BÜLENT ÇAKMAK'I MAKAMINDA ZİYARET EDEREK ERZURUM KONGRESİNİN 100. YILI ETKİNLİKLERİNE VERMİŞ OLDUKLARI DESTEKLERDEN DOLAYI ŞÜKRANLARIMIZI SUNDUK VE ER-VAK YAYINLARI ARASINDA Ç.. ... Devamı.


TÜM GENERAL AHMET HACIOĞLU'NUN VEDA TÖRENİNDEYDİK

 ŞIRNAK JANDARMA BÖLGE KOMUTANLIĞINA ATANAN  ERZURUM JANDARMA BÖLGE KOMUTANI SN.TÜM GENERAL AHMET HACIOĞLU'NUN VEDA  TÖRENİNDEYDİK. KENDİLERİNE ER-VAK YAYINLARI ARASINDA ÇIKARDIĞIMIZ "BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI VE MİLLİ.. ... Devamı.


Valimiz Okay Memiş’i makamında ziyaret

  Erzurum Kalkınma Vakfı Başkanı Erdal Güzel ve yönetim kurulu üyeleri Valimiz Okay Memiş’i makamında ziyaret etti. Erzurum üzerine koyu bir sohbetin yapıldığı ziyarette Başkan Güzel ve ekibi, Milli Mücadele ve Erzurum.. ... Devamı.


SULTAN II. ABDULHAMİT VE ERZURUM

 Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. Padişah’ı olarak 1876 yılında tahta çıkan Sultan II Abdülhamit Han, çökmekte olan bir devletin  büyük sorunları ile 33 yıl mücadele  etmiş, buna rağmen İmparatorluk&rsqu.. ... Devamı.


ERZURUM SEVDALISI BİR HEKİM PROF.DR.RASİM ADASAL

 Doğu Anadolu’nun  cazibe kenti olan Erzurum, geçmiş dönemlerden beri  bölgenin sağlık merkezi konumundadır. Bu özelliğinden dolayıdır ki Erzurum  dün olduğu gibi bu gün de  donanımlı  hastaneler.. ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net